Skip to content
letnja skola blogovanja
Online

Letnja škola blogovanja

Slobodan Mirić i Igor Elez

Ovo je početni program koi treba da vas uvede u svet koji će vas obuzeti i koji ćete zavoleti.

Program se snima nije uživo, možete pratiti na youtube kanalu predavača.

Zašto je ovaj program dobar za početak? Pa najviše iz razloga što rezultat rada i učenja dolazi kroz nekoliko dana ili nedelja kroz jednostavne veb sajtove koje ćemo praviti na programu.

Pored Škole veb dizajna kao logističke podrške, organizator je IT komuna nova platforma koja je stvorena da posluži IT zajednici u globalu. Prvi predavač je i osnivač naše škole Slobodan Mirić tj ja pisac ovih redova, prijatelji i učenici sa kurseva me zovu Sloba. Pišem i blog Dnevnik jednog programera i stalo mi je da pomognem i onim ljudima koji ne mogu sami i nemaju srestava da plate kurs. I ovo nije lead magnet da bih ja prodao skuplje kurseve u Websites Workshop školi jer će ovaj program dati dovoljno onima koji ne žele da budu programeri ili WordPress developeri, ali i oni koji počinju ili kreću u tom pravcu će biti koristan. Program će dati dovoljno, nije kažem osmišljen za idejom „uvajlivanja“ drugih plaćenih programa. Pa postoje još ljudi na svetu kojima nije novac jedini kvalitet.

Drugi predavač je Igor Elez koji dolazi na delu vezanom za Elemenotor, ujedno je i zaposlen u Elementoru na poziciji napredne tehničke podrške korisinicima najpopularnijeg page bildera u WordPress svetu.

Dobrodošli ste svi na ovaj program, objavljivaćemo i snimke na blogu, da možete lako da ispratite i da malo dodamo po koju rečenicu koja će olakšati praćenje videa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *